Hatékony megoldás a közös fejlődésért!

Üdvözöllek! Buzás Sándor vagyok, a „Kincskeresőben, avagy vállalkozói életutak” könyv szerzője, coach, stratégiai és megvalósítási tanácsadó. Abban segítek a klienseimnek, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt és eredményeket tudják elérni, harmónikus, fenntartható módon, az élet minden területén! 

Hogy mire jó a High Performance Coaching, arról többet megtudhatsz a személyes coaching folyamatról szóló oldalon

A csoportos coachingot olyan helyzetekben javaslom, amikor egy cégen belül több, legalább öt kolléga, vezető számára szerenék megadni a lehetőséget a High Performance Coaching segítségével egy magasabb szintre lépni. Ilyen helyzetekben az, hogy a kollégák párhuzamosan ismerkednek dolgoznak az előrelépésen pozitívan hat a cégen belüli együttműködésre. A fejlődési folyamatot is segíti, hogy egymást is tudják segíteni a kollégák az előrelépésben.

A csoportos coachingot céges környezetben 5-20 fő közötti csoportok számára célszerű alkalmazni. Ennél nagyobb csoportok esetén a csoport megbontása javasolt.

További részletekért kérem vegye fel velem a kapcsolatot! 

"Zseniális módszertan és személyre szabott coaching feladatok! Brendon Burchard eszköztára egyszerre egyszerű és szofisztikált, és Sándor szuperjól kombinálja ezt saját személyes coaching tapasztalatával. A találkozók nagyon fókuszáltak egy-egy témakörre, erős fókuszkérdésekkel megtaláljuk azokat a pontokat, amik finomhangolásával hirtelen jelentős változást tudunk elérni. Mindig van házi feladat, és minden alkalommal, amikor ezekkel a feladatokkal foglalkozom, azonnal érzékelhető változást tapasztalok a saját életemben és környezetemben. Már a 6. alkalom után bőven megérte, hogy belevágtam! Köszönöm!"

Gurmai Gergely


„A közös munkánknak két fontos eredménye született:Az első az, hogy a folyamat eredményeképpen sokkal tisztábban látom a saját helyzetemet mind szakmai, mind magánéleti síkon. Tudom azt, hogy mik a jelenlegi céljaim, mi az, amit jól csinálok és hol kell javulnom. Ez a típusú tisztánlátás pedig hozzásegít ahhoz, hogy tudatos, hatékony döntéseket hozzak, amik közelebb visznek céljaim eléréséhez.A második eredmény pedig az, hogy a megismert, átadott tudásanyag és eszköztár segítségével, napi használatával ez az állapot hosszú távon is fenntartható, azaz sokkal tudatosabban, hatékonyabban fogom tudni kezelni a jövőbeni új kihívásokat is.Ezért szívesen ajánlom a High Performane Coaching folyamatot mindenkinek.”

Virág László, ügyvezető


„Sandor Buzas knows how to get results!  He can see what I cannot. He helped me expand my thinking and my perspective to clearly see my options.  Each session was full of important insights.  Sandor Buzas is a trusted advisor. He keeps me on the fast track for growth. Working with him, I had found the confidence to make the best decisions to advance my life and my business.  He is a great coach!”

Dra.Carla Frohmuller, MD, Ph.D

 

Ha bármilyen kédésed van keress bizalommal a

+36-30-249-13-98

telefonszámon

vagy írj ide:

[email protected]