Csatlakozz a júliusban induló Fókusz Mesterelme Programhoz!

A csapat összeállt, az első találkozó július 14-én lesz, Székesfehérváron!

Már csak két hely van!

EZ A PROGRAM MÁR FUT, A KÖVETKEZŐ VÁRHATÓAN JANUÁRBAN INDUL MAJD! HA ÉRDEKEL, JELEZD EMAILBEN VAGY TELEFONON!

Szeretnéd, ha 2021 őszétől nem csak túlélnéd a Covid-ot, hanem kihoznád a maximumot a cégedből és felkészítenéd a csapatod, hogy 2022 az eddigi legjobb évetek legyen?

Szerinted mennyivel nőne erre az esélyed, ha 5-6 másik cégvezető plusz egy tapasztalt üzleti és vezetői coach támogatna ebben folyamatosan?

Milyen érzés lenne, ha eközben te is támogathatnád ötleteiddel, tapasztalatoddal a többieket?

A most induló Mesterelme Program nagyon fókuszált lesz. Egyetlen célunk, hogy azonosítsuk azt a két-három témát és változtatást, amit meg kell valósítanod ahhoz, hogy 2021 végére azt érezd, hogy kétszer-háromszor olyan sikeres vagy te és a céged, mint eddig. Hogy mi a siker, azt mindenki maga határozza majd meg! Ha az, hogy heti két nap elég a cég irányításához a jelenlegi 5-6 helyett, akkor az. Ha az, hogy a csapata képessé válik 2022-ben nagyon jelentős árbevétel, vagy profit elérésére akkor az. Ha az, hogy a szokásos növekedési ütemet háromszor olyan mosolygós kollégákkal érik el, akkor az.

Mivel a vezető személyes teljesítménye az elsődleges meghatározója a cég teljesítményének, ezért mint a Mesterelme Csoport tagja hozzáférést kapsz a High Performance csoportos coaching folyamatomhoz.

Ezt kínálom neked a 2021 júniusában induló Fókusz Mesterelme Programom keretében!

A keretek:

  • 6-8 fős csoportok (a csoportok állandóak a féléves program során),
  • havonta egy egész napos mesterelme workshop, és
  • havonta (választásod szerint) egy vagy két 1 órás személyes coaching (online).

Mi a mesterelme csoport?

A mesterelme csoport egy olyan, szakértő által vezetett rendszeresen összejövetel, ahol 6-12 vállalkozó dolgozik együtt a csoport vezetőjének koordinálása és a közösen elfogadott keretek között, az általuk behozott problémák, kihívások kezelésén. A mesterelme csoportba a résztvevők behozzák aktuális problémájukat, kihívásaikat, terveiket, és a csoport minden tagja saját tapasztalatát, nézőpontját hozzátéve segít olyan megoldásokat találni, amik valóban kiállják a valóság próbáját és a lehető leggyorsabban juttatnak el a kitűzött céljaidhoz. A csoporttagok kiválasztása, a program kialakítása és vezetése úgy történik, hogy a találkozók feszesek, hatékonyak legyenek, és persze a hangulat is jó legyen. A hangulat akkor jó, ha mindenki érzi, hogy a közös munkának eredménye is lesz, ezért mindent megteszünk, ebben segítik a tagok egymást. A csoport vezetőjének feladata, hogy úgy irányítsa a közös munkát, hogy mindenki a lehető legtöbbet kapja a csoporttól, aminek természetesen feltétele, hogy mindenki a lehető legtöbbet adja is bele.

Bár az ilyen csoportok sokszínűségének előnye, hogy bármilyen problémát hozol be, sokféle szempontot, impulzust, visszajelzést kapsz és mások tapasztalatából is meríthetsz, a jelenlegi helyzetben sok hasonló probléma is jellemzi a vezetők életét. Így speciális dinamikát és erőt ad most a közös munkának, hogy a covid okozta nehézségekkel minden résztvevő szembesül, ha különböző módon és mértékben is. Ezért amihez itt biztosan kaphatsz segítséget:

  • Stratégiai és humán erőforrás kihívások kezelése extrém bizonytalanságban.
  • Hogyan maradj kiegyensúlyozott te vezetőként, extrém bizonytalanságban?
  • Hogyan találd meg és használd ki a „válság” nyújtotta lehetőségeket?
  • Hogyan hozd ki a maximumot a változásokból és hogyan készülj fel erre?
  • Hogyan segítsd a közvetlen környezeted vezetőként (üzleti vagy a magánéletben), hogy ők is megőrizzék kiegyensúlyozottságukat, teljesítőképességüket az elhúzódó „válság” során?

A mesterelme csoport az egyik legjobb, leghatékonyabb módszer vállalkozásunk és saját magunk fejlődésének ugrásszerű felgyorsítására! A hagyományos mesterelme csoportok nagyszerűek ahhoz, hogy rengeteg ötletet, javaslatot kapj, hogy hogyan old meg problémáidat, hogyan lépj tovább, hogyan indíts el egy új kezdeményezést, vagy hogyan kezelj bármilyen problémás területet a vállalkozásodban. Azonban kevésbé segítik az ötleteid, terveid megvalósítását.

Ezért én már a mesterelme csoport munkamenetének kialakításában és folyamatosan a munka során nagy hangsúlyt helyezek a megvalósítás támogatására, illetve a program keretében olyan elemekkel egészítem ki a mesterelme csoport működését, amelyek személyes segítséget nyújtanak neked, hogy valóban ki tudd használni mindazt az impulzust amit a csoportban kapsz.

A csoportos munka mellett most folyamatos coaching támogatás is része a programnak!

A coaching támogatás célja, hogy a mesterelme csoport során kapott impulzusok alapján meghatározott céljaidat, terveidet valóban meg tudd valósítani.

Dolgozzunk együtt, hogy 2021 az áttörés éve legyen számodra!

Részletek:

A program hossza:     

6 hónap (2021. július – december)

A program tartalma:  

Havonta egy egész napos workshop, mesterelme csoportmunka. (Helyszín: az első találkozó Székesfehérváron, a résztvevők földrajzi preferenciái alapján választva.)

Havonta 1 vagy 2 alkalommal 60 perces személyes coaching támogatás (online történik).

A program ára:          

havi 1 coaching támogatással 89.900 Ft + Áfa / hónap.

havi 2 coaching támogatással 119.900 Ft + Áfa / hónap.

Az ár előre, hat egyenlő részletben fizetendő. Két részlet esetén 5%-os, a teljes ár előre megfizetése esetén 10%-os kedvezményt biztosítok. 

BONUS: A Mesterelme Program résztvevői automatikusan hozzáférést kapnak hat hónapon keresztül a szintén júliusban induló online Hihg Performance Group Coaching csoporthoz. Ez havonta két másfél órás online coaching alkalom, ahol a személyes teljesítmény növelésének elemeiről tanítok, illetve a résztvevők egyéni elakadásaira keresünk válaszokat. Részt vehetsz az online alkalmakon és a tanítás rész felvételei elérhető lesz számodra utólag is. 

Ha bármilyen kérdésed keress bátran!

+36-30-249-1398

[email protected]

Egy ilyen csoport nagy erőt és tisztánlátást ad, de segít az egyensúlyt is megőrizni!