Csatlakozz a 2021-es Szintugrás Mesterelme Programhoz!

Szeretnéd, ha 2021 egy nagyságrenddel jobban sikerülne a cégednek, mint 2020?

Szerinted mennyivel nőne erre az esélyed, ha 5-6 másik cégvezető plusz egy tapasztalt üzleti és vezetői coach támogatna ebben folyamatosan?

Milyen érzés lenne, ha eközben te is támogathatnád ötleteiddel, tapasztalatoddal a többieket?

Közben a személyes teljesítmény kulcstémáiról vagy számotokra releváns, általatok kiválasztott  vezetői témákról kapnátok rendszeresen előadásokat a programot vezető coachtól, aki nem mellesleg az USA-ban képzett High Performance Coach is.

Ezt kínálom neked a 2021 januárjában induló Szintugrás Mesterelme Programom keretében!

A keretek:

  • 6-8 fős csoportok (a csoportok állandóak a féléves program során),
  • havonta kétszer 4 órás mesterelme csoport (jellemzően online), és
  • havonta (választásod szerint) egy vagy két 1 órás személyes coaching (online).

Mi a mesterelme csoport?

A mesterelme csoport egy olyan, szakértő által vezetett rendszeresen összejövetel, ahol 6-12 vállalkozó dolgozik együtt a csoport vezetőjének koordinálása és a közösen elfogadott keretek között, az általuk behozott problémák, kihívások kezelésén. A mesterelme csoportba a résztvevők behozzák aktuális problémájukat, kihívásaikat, terveiket, és a csoport minden tagja saját tapasztalatát, nézőpontját hozzátéve segít olyan megoldásokat találni, amik valóban kiállják a valóság próbáját és a lehető leggyorsabban juttatnak el a kitűzött céljaidhoz. A csoporttagok kiválasztása, a program kialakítása és vezetése úgy történik, hogy a találkozók feszesek, hatékonyak legyenek, és persze a hangulat is jó legyen. A hangulat akkor jó, ha mindenki érzi, hogy a közös munkának eredménye is lesz, ezért mindent megteszünk, ebben segítik a tagok egymást. A csoport vezetőjének feladata, hogy úgy irányítsa a közös munkát, hogy mindenki a lehető legtöbbet kapja a csoporttól, aminek természetesen feltétele, hogy mindenki a lehető legtöbbet adja is bele.

Bár az ilyen csoportok sokszínűségének előnye, hogy bármilyen problémát hozol be, sokféle szempontot, impulzust, visszajelzést kapsz és mások tapasztalatából is meríthetsz, a jelenlegi helyzetben sok hasonló probléma is jellemzi a vezetők életét. Így speciális dinamikát és erőt ad most a közös munkának, hogy a covid okozta nehézségekkel minden résztvevő szembesül, ha különböző módon és mértékben is. Ezért amihez itt biztosan kaphatsz segítséget:

  • Stratégiai és humán erőforrás kihívások kezelése extrém bizonytalanságban.
  • Hogyan maradj kiegyensúlyozott te vezetőként, extrém bizonytalanságban?
  • Hogyan találd meg és használd ki a „válság” nyújtotta lehetőségeket?
  • Hogyan hozd ki a maximumot a változásokból és hogyan készülj fel erre?
  • Hogyan segítsd a közvetlen környezeted vezetőként (üzleti vagy a magánéletben), hogy ők is megőrizzék kiegyensúlyozottságukat, teljesítőképességüket az elhúzódó „válság” során?

A mesterelme csoport az egyik legjobb, leghatékonyabb módszer vállalkozásunk és saját magunk fejlődésének ugrásszerű felgyorsítására! A hagyományos mesterelme csoportok nagyszerűek ahhoz, hogy rengeteg ötletet, javaslatot kapj, hogy hogyan old meg problémáidat, hogyan lépj tovább, hogyan indíts el egy új kezdeményezést, vagy hogyan kezelj bármilyen problémás területet a vállalkozásodban. Azonban kevésbé segítik az ötleteid, terveid megvalósítását.

Ezért én már a mesterelme csoport munkamenetének kialakításában és folyamatosan a munka során nagy hangsúlyt helyezek a megvalósítás támogatására, illetve a program keretében olyan elemekkel egészítem ki a mesterelme csoport működését, amelyek személyes segítséget nyújtanak neked, hogy valóban ki tudd használni mindazt az impulzust amit a csoportban kapsz.

A csoportos munka mellett most folyamatos coaching támogatás is része a programnak!

A coaching támogatás célja, hogy a mesterelme csoport során kapott impulzusok alapján meghatározott céljaidat, terveidet valóban meg tudd valósítani.

Ez a leghatékonyabb eszköz, amely lehetővé teszi, hogy 2021-ben olyan eredményeket érj el, olyan pályára állítsd a vállalkozásod, amelyről eddig csak álmodtál!

Dolgozzunk együtt, hogy 2021 az áttörés éve legyen számodra!

 

Két csoportot tervezek indítani januárban, egyet kisebb vállalkozások vezetői számára, egyet pedig nagyobb, már jelentős tapasztalattal rendelkező vezetők számára.

 

Részletek:

A program hossza:     

6 hónap (2021. január – június)

A program tartalma:  

Havonta 2 alkalommal 4 órás online mesterelme csoportmunka.

Havonta 1 vagy 2 alkalommal 60 perces személyes coaching (online).

A program ára:          

havi 1 coaching támogatással 59.900 Ft + Áfa / hónap.

havi 2 coaching támogatással 79.900 Ft + Áfa / hónap.

Az ár a fél évre előre fizetendő, a programban való részvételtől az első hónap végén van lehetőség elállni (ekkor 5 hónap díja visszajár).

 

Ha bármilyen kérdésed keress bátran!

+36-30-249-1398

[email protected]

Egy ilyen csoport nagy erőt és tisztánlátást ad, de segít az egyensúlyt is megőrizni!