Legyél tagja egy cégvezetőkből álló körnek, akik havonta találkoznak és segítik egymást a cégük fejlesztésében, vezetői kihívásaik kezelésében!

Szeretnéd, ha 2023 januárjától nem csak túlélnéd a minket körülvevő zaklatott, néhol tragikus, kiszámíthatatlan helyzeteket, körülményeket, hanem kihoznád a maximumot a cégedből? Szeretnéd ha végre megvalósítanád azt a fejlesztést, legyen az:

 • szervezeti változás,
 • egyéni előrelépés,
 • technológiai fejlesztés,
 • az értékesítés új alapokra helyezése,
 • egy régóta tervezett új projekt elindítása,

amit évek óta csak tervezel, de nem sikerült meglépned?  

Szerinted mennyivel nőne erre az esélyed, ha 6-7 másik cégvezető plusz egy tapasztalt üzleti és vezetői coach támogatna ebben folyamatosan? És tagja lennél egy ennél is nagyobb, de mégis szűk  cégvezetőkből álló körnek, akik a gazdaság különböző területeiről jőve segíti egymást?

Milyen érzés lenne, ha eközben te is támogathatnád ötleteiddel, tapasztalatoddal a többieket?

Nem könnyű ma, ebben a zajban és bizonytalanságban meghallani az idők szavát, és bízni a tudásunkban, intuíciónkban. Ebben is segít, ha több másik, hasonlóan tapasztalat cégvezető segít a tisztánlátásban, a fókusz megtalálásában, a cselekvésben, a megvalósítás sebességének fenntartásában!

A most induló Mesterelme Programom nagyon fókuszált lesz. Egyetlen célunk, hogy azonosítsuk azt a két-három témát és változtatást, amit meg kell valósítanod ahhoz, hogy 2023 végére azt érezd, hogy kétszer-háromszor olyan sikeres vagy te és a céged, mint eddig. Hogy mi a siker, azt mindenki maga határozza majd meg! Ha az, hogy heti két nap elég a cég irányításához a jelenlegi 5-6 helyett, akkor az. Ha az, hogy a csapatod, céged végre képessé válik 2023-ban nagyon jelentős árbevétel, vagy profit elérésére akkor az. Ha az, hogy a szokásos növekedési ütemet háromszor olyan mosolygós kollégákkal éred el, akkor az. Ha az, hogy a cég kicsit jobban muzsikál, de te napi plusz 4 órát a családoddal, hobbiddal tölthetsz, akkor az. Bármi is a célod, segítünk megvalósítani!

A keretek:

 • 6-8 fős csoportok (a csoportok állandóak a program során),
 • havonta egy egész napos mesterelme workshop,
 • kéthetente két órás csoportos egyeztetési lehetőség a vezetésemmel,
 • igény esetén személyes coaching támogatás.

Mi a mesterelme csoport?

A mesterelme csoport egy olyan, szakértő által vezetett rendszeresen összejövetel, ahol 6-12 vállalkozó dolgozik együtt a csoport vezetőjének koordinálása és a közösen elfogadott keretek között, az általuk behozott problémák, kihívások kezelésén. A mesterelme csoportba a résztvevők behozzák aktuális problémájukat, kihívásaikat, terveiket, és a csoport minden tagja saját tapasztalatát, nézőpontját hozzátéve segít olyan megoldásokat találni, amik valóban kiállják a valóság próbáját és a lehető leggyorsabban juttatnak el a kitűzött céljaidhoz. A csoporttagok kiválasztása, a program kialakítása és vezetése úgy történik, hogy a találkozók feszesek, hatékonyak legyenek, és persze a hangulat is jó legyen. A hangulat akkor jó, ha mindenki érzi, hogy a közös munkának eredménye is lesz, ezért mindent megteszünk, ebben segítik a tagok egymást. A csoport vezetőjének feladata, hogy úgy irányítsa a közös munkát, hogy mindenki a lehető legtöbbet kapja a csoporttól, aminek természetesen feltétele, hogy mindenki a lehető legtöbbet adja is bele.

Bár az ilyen csoportok sokszínűségének előnye, hogy bármilyen problémát hozol be, sokféle szempontot, impulzust, visszajelzést kapsz és mások tapasztalatából is meríthetsz, a jelenlegi helyzetben sok hasonló probléma is jellemzi a vezetők életét. Így speciális dinamikát és erőt ad most a közös munkának, hogy a covid okozta nehézségekkel minden résztvevő szembesül, ha különböző módon és mértékben is. Ezért amihez itt biztosan kaphatsz segítséget:

 • Stratégiai és humán erőforrás kihívások kezelése extrém bizonytalanságban.
 • Hogyan maradj kiegyensúlyozott te vezetőként, extrém bizonytalanságban?
 • Hogyan találd meg és használd ki a „válság” nyújtotta lehetőségeket?
 • Hogyan hozd ki a maximumot a változásokból és hogyan készülj fel erre?
 • Hogyan segítsd a közvetlen környezeted vezetőként (üzleti vagy a magánéletben), hogy ők is megőrizzék kiegyensúlyozottságukat, teljesítőképességüket az elhúzódó „válság” során?

A mesterelme csoport az egyik legjobb, leghatékonyabb módszer vállalkozásunk és saját magunk fejlődésének ugrásszerű felgyorsítására! A hagyományos mesterelme csoportok nagyszerűek ahhoz, hogy rengeteg ötletet, javaslatot kapj, hogy hogyan old meg problémáidat, hogyan lépj tovább, hogyan indíts el egy új kezdeményezést, vagy hogyan kezelj bármilyen problémás területet a vállalkozásodban. Azonban kevésbé segítik az ötleteid, terveid megvalósítását.

Ezért én már a mesterelme csoport munkamenetének kialakításában és folyamatosan a munka során nagy hangsúlyt helyezek a megvalósítás támogatására, illetve a program keretében olyan elemekkel egészítem ki a mesterelme csoport működését, amelyek személyes segítséget nyújtanak neked, hogy valóban ki tudd használni mindazt az impulzust amit a csoportban kapsz.

A csoportos munka mellett lehetőség van folyamatos coaching támogatásra is program részeként!

A coaching támogatás célja, hogy a mesterelme csoport során kapott impulzusok alapján meghatározott céljaidat, terveidet valóban meg tudd valósítani.

Dolgozzunk együtt, hogy 2023 az áttörés éve legyen számodra!

Tudom, hogy még ez alapján is nehéz elképzelni milyen is egy Mesterelme Csoport működése, ezért

2022. decemberében ingyenes Mesterelme bemutató napot tartok, ahol megtapasztalhatjátok mit is kaphattok egy ilyen csoport tagjaként!

Részletek:

 

A program tartalma:  

Havonta egy egész napos mesterelme csoportmunka. (Helyszín: a résztvevők földrajzi preferenciái alapján választva.)

Kéthetente két órás, online, csoportos egyeztetési lehetőség a vezetésemmel (minden futó csoport tagjai számára nyitott).

Zárt FB csoport a tagok számára, a gyors és hatékony kommunikáció érdekében.

Havonta 1 vagy 2 alkalommal 60 perces vezetői coaching támogatás (opcionális, online történik).

A csoport indulása előtt egy fél-egy órás beszélgetés keretében tisztázzuk a felmerülő kérdéseidet és hogy beleillessz-e a csoportba. A csoportban való részvételről az első találkozó után dönthetsz véglegesen, ha visszalépsz, akkor részvételed ingyenes volt.

Ha bármilyen kérdésed van keress bátran!

+36-30-249-1398

[email protected]

Egy ilyen csoport nagy tisztánlátást, inspirációt és lendületet ad, de segít az egyensúlyt is megőrizni!