Dolgozzunk együtt az üzleti sikeredért!

Buzás Sándor vagyok, a „Kincskeresőben, avagy vállalkozói életutak” könyv szerzője, coach, stratégiai és megvalósítási tanácsadó. Abban segítek, elsősorban vállalkozóknak, hogy azonosítsák elakadásaikat, nehézségeiket, problémáikat és azok okait, megtalálják saját válaszaikat a kihívásokra és meg is valósítsák azt!

  • Volt már, hogy úgy érezted, hogy mehetne jobban a cég, de nem tudtad min kellene változtatni?
  • Érezted már azt, hogy vezetőként egy problémára, kihívásra nincs jó válaszod, megoldásod?
  • Érezted már úgy, hogy ugyanazokat a köröket futod újra és újra?
  • Volt úgy, hogy a mindennapi pörgés közepette felmerült benned, hogy lehet, hogy nem ezt vagy nem most kellene csinálnod, de nem láttál kiutat a feladatok szorításából?
  • Volt, hogy nem találtad a közös hangot a cégtársaiddal, vezető társaiddal, kollégáiddal vagy fontos üzleti partnerrel és ez veszélybe sodorta a cég fejlődését, esetleg létezését?

Sok ilyen és hasonló helyzetet megéltem vezetőként, vállalkozóként és láttam másokat ilyen helyzetekben tanácsadóként, coachként.

Egy komoly termékfejlesztési projektet összefogva (elektromos járműről van szó) úgy éreztem nem találom a vezetési megoldást a kreatívok, mérnökök vezetésére és közben a tulajdonosok eltérő elképzeléseinek összehangolására az általam valósnak vélt piaci realitásokkal. Későn kértünk segítséget és bár nem volt teljes kudarc a projekt, de szakítással végződött.

Máskor piacon bizonyított termékkel, jó társakkal, partnerekkel nem sikerült előrelépni, mert nem a lényegre koncentráltunk és nem haladt a cég, sok pénz, idő veszett el.

Ezekben a helyzetekben, és sok más helyzetben, kihívások közepette, majd a másik oldalon, már mint tanácsadó állva is arra jutottam, hogy ilyenkor

egy kívülről jött tanács nagyon ritkán hoz gyors és  valós megoldást.

Van, amikor működik a tanácsadás, de a tanács megvalósítása az igazi kérdés! Nagyon kevesen tudnak egy kívülről jött tanácsot, bármilyen jó tanács is az, valóban végrehajtani, annak megfelelően cselekedni, azt átültetni a valóságba. Mert valójában nem érezzük magunkénak azt a megoldást!

Ezen élmények hatására kezdtem szervezetfejlesztéssel, vezetői kompetenciák fejlesztésével, majd coachinggal foglalkozni és sikeres vállalkozók tapasztalatait összegyűjteni. Mivel pályám elején hét évig a Magyar Tudományos Akadémia kutató közgazdásza voltam, így lélekben félig elemzőként, kutatóként a saját és mások tapasztalatainak összegyűjtése mellett számos könyvet olvastam és olvasok, képzésekre jártam és járok most is, itthon és külföldön egyaránt. A coachingban találtam meg a megfelelő módszert ezen problémák megoldására, illetve arra, hogy egy vezetőnek segíteni tudjak, hogy képessé váljon a megoldások megtalálására és megvalósítására.

Egy jó coach abban segít, hogy tisztán lásd a helyzeted. A külső perspektíva rendkívül fontos helyzetünk felismerésében, megértésében.

A coaching során képessé válsz azt a megoldást megtalálni a problémádra, ami számodra itt és most megvalósítható!

Ha szükséges, akkor egy-két belső akadályt azonosítunk és leküzdünk, hogy a most számodra elérhető legjobb megoldást tudd megvalósítani.

Mások tapasztalatai is nagyon fontosak, nélkülözhetetlenek, hogy lássuk milyen lehetséges utak állnak előttünk, ezért is foglalkozom a vállalkozói tudás, tapasztalat átadásával, például az interjúkötet keretében.

De nem járhatod hosszú távon mások útját! A saját utadat kell megtalálnod, hogy magadénak érezd a feladataidat és fejlődni tudj általuk, fejlődni tudjon a vállalkozásod, a csapatod is, és hogy élvezni tudd, amit teszel, amit tenni akarsz!

Ebben segít, ehhez segít hozzá egy coach, és én azért szeretnék coachként dolgozni veled, mert ebben akarok segíteni minél többekben!

Vállalkozóként, vezetőként és tanácsadóként már több mint 10 éves tapasztalat áll a hátam mögött. Coachként az ország legnagyobb tapasztalattal rendelkező coaching cégének egy éves coach mester kurzusán végeztem.

2017-ben megszereztem a Certified High Performance Coach minősítést is az Egyesült Államokban, ami rengeteg muníciót ad nekem, hogy a hatékonyság, eredményesség, célok megvalósítása témakörökben is kiemelten tudjalak segíteni! 2018-ban több, mint 300 órányi coaching van a hátam mögött, 90 százalékban cégvezetőkkel, akik jellemzően 30-300 fős cégek tulajdonosai és vezetői! Ha ez a téma jobban érdekel, akkor nézd meg High Performance Coaching Programomat is!

Amit ajánlok neked, az egy 10+2 alkalmas üzleti coaching folyamat (alkalmanként 60 perces találkozók).

A coaching egy eredményorientált támogatási forma!

Ennek megfelelően, mint coach a minél pontosabban azonosított és jól körülhatárolt kérdésre adandó válaszod megtalálásában segítek neked.

Amit elvárhatsz a folyamattól:

-       aktuális problémáid, kihívásaid azonosítását,tisztán fogod látni a helyzetedet, az elakadások, nehézségek valódi okát,

-       a fenti kihívás(ok)hoz kapcsolódó céljaid pontos megfogalmazását

-       meghatározzuk, hogy hogyan, milyen úton akarod elérni ezeket a célokat,

-       akciótervet alakítunk ki, és valódi döntést hozol a megvalósítás megkezdéséről,

-       megkezded az akcióterv végrehajtását, abban a tudatban, hogy pontosan tudod mit akarsz elérni, és hogyan akarod elérni azt.

Minden óra után rövid írásos összefoglalót kapsz tőlem arról, hogy honnan hova jutottunk el az adott alkalommal és milyen házi feladatban állapodtunk meg. Kiemelten foglakozunk és támogatlak az elhatározott lépések megvalósításában! Ezért a folyamat során háromszor lehetőséged van egyenként maximum 30 perces „vészhelyzet”-i telefonos segítségre tőlem, annak érdekében, hogy ha a találkozások között úgy érzed segítségre van szükséged, akkor ez elérhető legyen számodra!

Nagy hangsúlyt helyezek a személyes hatékonyság növelésére! Bármi is a kihívás, amivel küzdesz, amire választ, megoldást keresünk majd együtt, a személyes hatékonyságod növelésével szinte biztosan fogunk foglalkozni! Ez az a terület, ahol ha kérsz, biztosan fogsz tőlem tippeket, javaslatokat kapni, de itt is a számodra legjobban működő megoldásokat fogjuk megkeresni!

Vállalkozóként, tanácsadóként, High Performance Coachként, és nem mellesleg öt gyermek édesapjaként tudom, hogy eredményt a mai rohanó világban csak akkor tudunk elérni, ha folyamatosan dolgozunk azon, hogy teljesítőképességünket maximális szinten tartsuk! Nyugi, ehhez hozzátartozik, sőt ennek alapja a pihenés és a feltöltődés is!:)

 

100% Pénzvisszafizetési Garancia a harmadik találkozó végéig! 

A jelentkezésnek részedről nincs semmilyen kockázata, mert akár a harmadik alkalom végén is dönthetsz úgy, hogy nem folytatod és ha nem találtad értékesnek amit nyújtottam neked, akkor a teljes addig befizetett összeget visszakapod!

Ha kédésed van keress a

+36-30-249-13-98

telefonszámon

vagy írj ide:

[email protected]

 „Miért is akartam egy coach segítségét kérni? Most már tudom ,hogy nem egyedüli a helyzet, amibe az első generációs vállalkozói lét vitt. A közel 30 éves vállalatépítési és vezetői feladatok szép folyamatosan felborították a munka és magánélet egyensúlyát. Ennek az egyensúlynak a visszaállítására kerestem megoldást Sándorral, illetve a High Performance Coaching módszerével. Először vártam, hogy elmesélve gondjaimat majd kapok mindenféle előre gyártott megoldásokat, amik mindenkinél működnek. Legnagyobb meglepetésemre "csak" kérdéseket kaptam de azokat folyamatosan és következetesen. Magam csodálkoztam legjobban a tőlem jövő válaszokon. Magától értetődő megoldásokat adtam minden problémára, különösebb gondolkodási idő nélkül. Ajánlom mindenkinek, aki hasonló helyzetben van, hogy próbálja ki mekkora ereje van a saját magunk által hangosan kimondott válaszoknak.”

Krajcár Zsolt, ügyvezető


„Sándor nem csak profizmusának, de elhivatottságának köszönhetően is meghatározó személyiség számomra. Volt szerencsém részt venni, a személyesen Brendon Burchard által tartott High Performance Academy képzésén. Az ott töltött négy nap alatt bebizonyosodott számomra, hogy Sándor a coaching alkalmak során nem csupán gondos eszenciáját nyújtja az ott elhangzottaknak, de kiválóan adaptálja az amerikai gondolkodást a magyarországi környezetbe. A találkozások során az önismeret olyan mélységei tárultak fel előttem, amely segített abban, hogy elsősorban szakmai, de ezen felül a magánéletem területén is jelentős fejlődést értem el.  Amit soha nem gondoltam volna magamról, Sándor segítségével sikerült meghaladnom a saját korlátaimat! Köszönöm!”

Túry Gábor PhD


„Coaching!? Mit jelent ez az idegen szó? Egészen addig ismeretlen kifejezés, amíg vállalkozásunk vagy a saját vállalatvezetésünk válságba nem kerül! Az ebből kivezető utat, mankót Buzás Sándor kiváló érzékkel adja a kezünkbe. Ő egy személyben pszichológus, gazdasági szakértő, de elsősorban Ember, aki nem erőszakosan, hanem finom jelzésekkel terel bennünket a helyes megoldás felé, viszont a döntés szabadságát a mi kezünkbe helyezi! Ugyanakkor tökéletesen kielemzi a várható hatásokat! Köszönettel tartozom, hogy segített a pozitív gondolkodásával!”

Bakó László, ügyvezető