Vélemények a közös munkáról

Gyetvai Zsolt

ügyvezető

GYEGÉP Kft.

„Gépészként, gépgyártóként, vezetőként közel 30 éve vagyok a pályán. Húsz éve ügyvezetőként dolgozom, előtte bejártam a „szamárlétrát”. A szakmát, az üzletet és az embereket kitartóan tanulom. Több tucat tréning, szervezetfejlesztési program, vezetői és személyiség fejlesztési tanfolyam van a hátam mögött. Buzás Sándorral 2018 tavaszán ismerkedtem meg. Egy 5 hónapon át tartó coaching folyamatot kaptam tőle. Tudtam, hogy hasznos lesz, tudtam, hogy jó lesz, volt pozitív tapasztalatom korábbról. Tévedtem. Nem jó volt, nem hasznos volt, sokkal inkább kiváló, kivételesen nagyszerű!

Sándor érti a dolgát! Határozott, de sohasem erőszakos. Kitartó, de tud lazítani is. Sosem akart előtérbe kerülni. Segített, vezetett, hagyta, hogy magam jussak következtetésekre, megtaláljam saját felismeréseimet. A közös munka során jelentős fejlődést értem el tudatosságomban. Jobban tudok koncentrálni, több erőm van, stabilabb lettem, jobban kezelem a váratlan helyzeteket és a nehézségeket. Jobb a kedvem, jobban érzem magam a bőrömben. Jó szívvel ajánlom Önnek is.”

 

Gurmai Gergely

"Zseniális módszertan és személyre szabott coaching feladatok! A találkozók nagyon fókuszáltak egy-egy témakörre, és minden alkalom után kapok néhány szempontot, ami új megvilágításba helyezi a korábbiakat. Mindig van házi feladat, és minden alkalommal, amikor ezekkel az apró feladatokkal foglalkozom, azonnal érzékelhető változást tapasztalok a saját életemben és környezetemben. Az egyes jól definiált életterületeken megyünk végig, és nagyon erős fókuszkérdésekkel megtaláljuk azokat a pontokat, amik finomhangolásával hirtelen jelentős változást tudunk elérni. Bőven megérte, hogy belevágtam! Köszönöm!"

 

Dra.Carla Frohmuller, MD, Ph.D

„Sandor Buzas knows how to get results!  He can see what I cannot. He helped me expand my thinking and my perspective to clearly see my options.  Each session was full of important insights.  Sandor Buzas is a trusted advisor. He keeps me on the fast track for growth. Working with him, I had found the confidence to make the best decisions to advance my life and my business.  He is a great coach!”

 

Krajcár Zsolt

ügyvezető

Krajcár Kft.

„Miért is akartam egy coach segítségét kérni?

Most már tudom ,hogy nem egyedüli a helyzet, amibe az első generációs vállalkozói lét vitt. A közel 30 éves vállalatépítési és vezetői feladatok szép folyamatosan felborították a munka és magánélet egyensúlyát. Ennek az egyensúlynak a visszaállítására kerestem megoldást, amikor találkoztam Sándorral, illetve a High Performance Coaching módszerével. Először vártam, hogy elmesélve gondjaimat majd kapok mindenféle előre gyártott megoldásokat, amik mindenkinél működnek. Legnagyobb meglepetésemre "csak" kérdéseket kaptam de azokat folyamatosan és következetesen. Magam csodálkoztam legjobban a tőlem jövő válaszokon. Magától értetődő megoldásokat adtam minden problémára, különösebb gondolkodási idő nélkül.

Ajánlom mindenkinek, aki hasonló helyzetben van, hogy próbálja ki mekkora ereje van a saját magunk által hangosan kimondott válaszoknak.”

 

Bésán Ildikó

Peiba Kft.

„Vannak azok a pillanatok, amikor az ember úgy érzi, bezárta saját gondolatait egy fekete dobozba és ugyanazokat a köröket futja. Amikor sikerül ezt felismerni, segítséget kér. Mikor kitől. Nekem itt Sándor lett a segítőm. Minden alkalommal volt valami mondat, helyzet, amivel más szemszöget hozott be, vagy csak egy kérdés, ami elindított egy másikat. És a helyzetek egyszer csak elkezdtek önmaguktól megoldódni. És nem hagyott nyugtot: vissza és visszatért arra, ami felett elsiklottam. Mindezt könnyedén, humorral:) Köszönöm a lehetőséget, szívből ajánlom az útkeresőknek.”

 

Krajcárné Dugovics Mariann

Krajcár Kft.

„A közelmúltban elértem az életemnek  sajnos egy olyan szakaszába, ahol úgy éreztem nem igazán érzem jól magam. Hiányzik valami, állandó monotonitás vesz körül és ez nem tesz boldoggá. Nem tudtam, hogy mi a probléma, de azt határozottan éreztem, hogy gond van. Nagyon sokat dolgoztam, szinte a teljes napot munkával töltöttem, szépen jöttek is a vállalkozásunkban az eredmények, de a motiváció egyre gyengébb lett. Ebben a számomra zavaros helyzetben találkoztam egy rendezvényen Sándorral, akivel beszélgetésbe kezdtünk a férjemmel együtt. Már az első pár mondat után mindketten éreztük, hogy jó helyen vagyunk, „erre az emberre” van szükségünk. Személyes és skype-os találkozásaink eredményeként sikerült megtalálni azokat a dolgokat az életemben, amiket már szinte elfelejtettem, ezért azt gondoltam nem is hiányoznak. Elérte, hogy én mondjam ki a megoldásokat, s ha már kimondtam, akkor meg is tudom azokat valósítani.  

Azt gondolom az emberrel mindig szembejönnek a megoldások és akkor jönnek, amikor jönniük kell. Örülök, hogy nem hagytam ki ezt a lehetőséget, amit számomra a High Performance Coaching program adott.”

 

Virág László

ügyvezető

Platt 2003 Kft.

„A közös munkánknak kettő fontos eredménye született.Az első az, hogy a folyamat eredményeképpen sokkal tisztábban látom a saját helyzetemet mind szakmai, mind magánéleti síkon. Tudom azt, hogy mik a jelenlegi céljaim, mi az, amit jól csinálok és hol kell javulnom. Ez a típusú tisztánlátás pedig hozzásegít ahhoz, hogy tudatos, hatékony döntéseket hozzak, amik közelebb visznek céljaim eléréséhez.A második eredmény pedig az, hogy a megismert, átadott tudásanyag és eszköztár segítségével, napi használatával ez az állapot hosszú távon is fenntartható, azaz sokkal tudatosabban, hatékonyabban fogom tudni kezelni a jövőbeni új kihívásokat is.Ezért szívesen ajánlom a High Performane Coaching folyamatot mindenkinek.” 

 

Koch Barnabás

ügyvezető

Rábakert Kft.

„Amikor ügyvezető lettem azonnal éreztem, hogy a cég csak annyira lehet motivált, energikus és összeszedett, amennyire én magam az vagyok. A hozzáállásom és teljesítményem akaratlanul is például szolgál kollégáim számára. Mivel mindig is foglalkoztatott az önfejlesztés, amihez a Brendon Burchard-féle „High performance habits” című könyv volt a legutóbbi állomás, elfogadtam a kihívást. Egy szerencsés egybeesésnek köszönhetően találkoztam Sándorral, aki a könyvben taglalt szemléletet coaching során segítette beépülni, ráadásul a könyv írójánál tanult! Egyértelmű volt, hogy a közös munkát már aznap szerettem volna elkezdeni. Ezelőtt még nem vettem rész coaching-on így nincs összehasonlítási alapom, de elmondhatom hogy a HPC szemlélet nálam jól működik és a coaching során Sándort egy felkészült, fókuszált, támogató és eredményorientált embernek ismertem meg, aki élvezi a munkáját és aki jól átadja az említett gondolatiságot. A képzést a szokásos idő kétszerese alatt végeztem el, viszont ez Sándort nem zavarta, sőt könnyedén alkalmazkodott az én tempómhoz. Úgy tapasztalom a tudatosságom, a kommunikációm hatékonysága és a kollégáimra való ösztönző hatásom nagyságrendekkel nőtt. Sokkal jobban tudok tervezni, mint korábban és ezt gyakrabban is teszem. Csak ajánlani tudom.”

 

Bakó László

Gala-Fratelli Kft.

„Coaching!? Mit jelent ez az idegen szó? Egészen addig ismeretlen kifejezés, amíg vállalkozásunk vagy a saját vállalatvezetésünk válságba nem kerül! Az ebből kivezető utat, mankót Buzás Sándor kiváló érzékkel adja a kezünkbe. Ő egy személyben pszichológus, gazdasági szakértő, de elsősorban Ember, aki nem erőszakosan, hanem finom jelzésekkel terel bennünket a helyes megoldás felé, viszont a döntés szabadságát a mi kezünkbe helyezi! Ugyanakkor tökéletesen kielemzi a várható hatásokat! Köszönettel tartozom, hogy segített a pozitív gondolkodásával!”

 

Túry Gábor PhD

tudományos munkatárs

Magyar Tudományos Akadémia

„Sándor nem csak profizmusának, de elhivatottságának köszönhetően is meghatározó személyiség számomra. Volt szerencsém részt venni, a személyesen Brendon Burchard által tartott High Performance Academy képzésén. Az ott töltött négy nap alatt bebizonyosodott számomra, hogy Sándor a coaching alkalmak során nem csupán gondos eszenciáját nyújtja az ott elhangzottaknak, de kiválóan adaptálja az amerikai gondolkodást a magyarországi környezetbe. A találkozások során az önismeret olyan mélységei tárultak fel előttem, amely segített abban, hogy elsősorban szakmai, de ezen felül a magánéletem területén is jelentős fejlődést értem el. Amit soha nem gondoltam volna magamról, Sándor segítségével sikerült meghaladnom a saját korlátaimat! Köszönöm!”

 

Bésán János

ügyvezető

Peiba Kft.

„Te tehetsz róla, Te vagy mindennek az oka” – ezt soha nem hallottam Sanyitól. Persze tudja is ezt mindenki. Viszont rengeteg ötletet ad arra, hogy ezt az ember az előnyére, hasznára fordíthassa. Lehetünk a magunk hátráltatói és szárnyaltatói is, nagy hatékonysággal… ;-)

 

Dr. Barta Balázs

ügyvezető igazgató

Pannon Gazdasági Hálózat

„Buzás Sándorral rendkívül izgalmas utazás együtt dolgozni. Egyszerre képes szilárd elméleti tudásával átlátni folyamatokat, melyhez egykori gazdaságelemzői háttere ad hitelességet, és közben pontosan ismeri azokat az apró, hétköznapi nehézségeket is, melyek egy vállalkozó napi rutinját jellemzik. Merthogy volt mindkét szerepben, tudja miről beszél, hiszen ő is benne élt. Képes egy-egy csendes kérdéssel rávezetni a partnerét lehetséges új szempontokra, teljesen új megközelítéssel. Figyelmes, türelmes, támogató személyiség. Rendkívüli érték, amit ad.”