Buzás Sándor vagyok, közgazdász, üzleti coach, Agilis coach és Certified High Performance Coach.

Több mint tíz éve foglalkozom vállalkozásokkal (magam is több vállalkozásban vettem és veszek részt), leginkább az egyéni fejlődés, stratégiai döntések, szervezetfejlesztés, vezetővé válás kérdései által megszólítva.

Szakmai pályámat kutató közgazdászként kezdtem a Magyar Tudományos Akadémián, ahol hét évig elsősorban nemzetközi és vállalati versenyképességgel, termelékenységgel foglalkoztam. De hiányzott a világ közvetlen megtapasztalása, ezért innen kilépve az üzleti szférában (stratégiai) tanácsadóként, majd vezetőként segítettem cégeket. Ezután olyan cégekben dolgoztam vezetőként ahol már magam is tulajdonos voltam, voltam középvezető az állami szférában is, és jelenleg is vezetőként és tanácsadóként is dolgozom a magánszférában. Végzett coach és mediátor vagyok. A tanácsadás mellett vezettem mesterelme csoportot, jelentettem meg interjúkötetet sikeres vállalkozókkal és folyamatosan fejlesztem tudásomat könyvek, hazai és külföldi kurzusok, valamint mint vezető és ötgyermekes apa a napi gyakorlat által is :).

Számos szervezettel dolgoztam együtt, melyek mind méretükben, mind jellegükben eltérőek voltak (piaci, non-profit és állami szervezetek, mikro-, kis és közepes vállalkozások de sok száz fős szervezetek is voltak közöttük). Sokrétű tapasztalataim nyomán jutottam el oda, hogy a leghatékonyabbnak a személyes szinten történő segítségnyújtást tartom. Ezért végeztem el Magyarország legnagyobb tapasztalatú coaching cégének (Neosys Kft.) egy éves coach mesterkurzusát, majd 2017 nyarán San Diego-ban megszereztem a Certified High Performance Coach képesítést a High Performance Institute által szervezett képzésen, amit Brendon Burchard, a téma legelismeretebb szakértője tartott.

2019-ben szereztem meg az Agile Coach minősítést, ami hozzásegít, hogy csapatok, szervezetek teljesítményét segítsem még magasabb szintre emelni. E mellett az Agilis módszertan bevezetését tudom hatékonyan segíteni különböző szervezetekben. 

A személyes és a csapatszintű teljesítmény növelésében használt módszertanok és tapasztalatok ötvözése mindkét területen extra lehetőségeket biztosít.

A személyes tanácsadás, coaching és mesterelme csoport vezetése mellett célom minél többek számára olyan támogatás nyújtása, amely abban segít, hogy valóban képesek legyünk elérni céljainkat, képesek legyünk végigmenni a megvalósítás sokszor rögös útján. A fejlődés elkerülhetetlen feltétele a változás! Célom, hogy akik hozzám fordulnak, eljussanak oda, hogy változni akarnak és változni tudnak. 

Ingyen letöltöm Sándor "3*3 kulcs, hogy elérjem céljaim" útmutatóját:

3*3 terület amire figyelned kell, ha valóban el akarod érni céljaidat, megvalósítani álmaidat!