Teljesítményugrás Workshop!

Egy nap, ahol egy évre szóló muníciót kapsz a teljesítményed növeléséhez!

Üdvözöllek! Buzás Sándor vagyok, a „Kincskeresőben, avagy vállalkozói életutak” könyv szerzője, coach, stratégiai és megvalósítási tanácsadó. Abban segítek a klienseimnek, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt és eredményeket tudják elérni, harmónikus, fenntartható módon, az élet minden területén! 

A Teljesítményugrás workshop egy olyan egy napos rendezvény, ahol maximált létszámú (legfeljebb 40 fő) közönséggel együtt dolgozva megyünk végig azokon a kulcstényezőkön, amelyek meghatározzák a személyes teljesítményünket. A tematika összeállításához egyaránt használom a saját vállalkozói, vezetői tapasztalataimat, a különböző coaching képzéseken tanultakat, a más vállalkozókkal való együttműködésem során tőlük tanult elemeket, illetve minddazt, amit az elmúlt több mint tíz évben minden más módon tanultam arról, hogy mire és hogyan kell odafigyelnünk, ha többet szeretnénk elérni az életben, úgy, hogy ez valódi örömet is okozzon számunkra!

Ez a nyolc óra arra elég, hogy minden fontos területtel foglalkozzunk egy kicsit. annak érdekében, hogy a workshop valódi eredményeket hozzon számodra én annyit tudtam tenni, hogy egy olyan munkafüzetet kpasz, amit részben a workshop alatt, részben otthon töoltesz majd ki, és amibe konrkét és személyre szabott megoldások kerülnek majd bele, amik számodra jelentik az előrelépés lehetőségét!

Figyelem, a workshop csak a lehetőséget nyitja meg számodra! A változásokat a szokásaidban, a hozzáállásodban, a tudtosságodban, a tetteidben neked kell megvalósítanod! Ha erre nem vagy kész, akkor legyél nagyon óvatos! Ha eljössz, megvan a veszélye, hogy estére úgy fogod érezni, hogy tudod mit kell tenned, és meg is akarod tenni! Lendületet kapsz, felébred a tűz benned! De ha ezt nem fogod utána táplálni, nem fogsz a kudarcokon túllépve folyamatosan dolgozni, akkor rövid időn belül keserűség tölthet el, mert újra megérezted, hogy milyen potenciál, milyen lehetőségek vannak benned, de rájössz, hogy ha nem dolgozol magdért, akkor ezek nem valósulnak meg! Persze ha eljössz, akkor ahhoz is fogsz útmuttást kapni, hogy hogyan tarrtsd fenn a lendületet, tápláld a belső tüzet, mert erre mindenkinek szüksége van. 

 

 

Ha bármilyen kédésed van keress bizalommal a

+36-30-249-13-98

telefonszámon

vagy írj ide:

[email protected]