Dolgozzunk együtt a személyes teljesítményed növelésén az üzleti sikeredért és személyes jól-létedért!

Üdvözöllek! Buzás Sándor vagyok, a „Kincskeresőben, avagy vállalkozói életutak” könyv szerzője, coach, stratégiai és megvalósítási tanácsadó. Abban segítek a klienseimnek, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt és eredményeket tudják elérni, harmónikus, fenntartható módon, az élet minden területén! Elérjék céljaikat, sőt képesek legyenek álmaikat is beteljesíteni!

Volt már, hogy úgy érezted, hogy

- túlságosan elfoglalt vagy, képtelen vagy előre lépni, pedig érzed, hogy valami nagyobb, egy teljesebb élet vár rád?

- bár sikeres vagy, de sokkal többre is képes lennél, de nem tudod hogyan érhetnéd el? 

- a hétköznapi feladatok, elvárások szétforgácsolják az erődet, az idődet, és nem tudsz az igazán fontos dolgokra koncentrálni?

- frusztrált vagy, elakadtál? Vagy éppen a motivációt nem találod, ami egy pontig hajtott, de elveszett?

A High Performance Coaching megoldást kínál mindezen problémáidra , és még sokkal többre! A képességeid és lehetőségeid olyan szintjére visz el, ahová legfeljebb egy-egy pillanatra, rövid időszakra kaptál eddig bepillantást és talán te magad sem hiszed el, hogy képes lennél folyamatosan azon a szinten teljesíteni, élni! Pedig mindannyian képesek vagyunk rá!

Ez egy tesztelt, bizonyítottam működő coaching módszertan, ami lehetővé teszi, hogy hozzásegítselek, hogy a képességeidet, lehetőségeidet minél gyorsabban és kiegyensúlyozottabban használd ki, az élet minden területén!

Az élet számos területén rendelkezem saját tapasztalattal (tudományos kutatás, elemzés, stratégia-alkotás, vállalkozói lét (innovatív műszaki illetve tanácsadó cégeknél), vezetői feladatok különböző szervezetekben, ötgyermekes családapaság :) stb.). Elvégeztem Magyarország egyik legelismertebb üzleti coach képzését (Neosys Kft.), majd Amerikában a legelismeretebb High Performance Coaching képzést, mert arra jutottam, hogy a coaching a leghatékonyabb módja annak, hogy segítsek, és mert ezt szeretem a legjobban csinálni! Ha kell megértően, ha kell keményen, ha kell taktikusan, ha kell direkten, de én mindent meg fogok tenni azért, hogy a legtöbbet legyél képes kihozni magadból, szándékaid szerint!

Egyike vagyok annak a néhány száz coachnak a világon, akik alkalmazhatják a Certified High Performance Coaching módszertanát. Ezt a módszertant Brendon Burchard fejlesztette ki, aki több mint 20 éve dolgozik coachként, és a világ egyik legelismertebb trénere, személyiség fejlesztéssel foglalkozó szakembere.

A módszertant 5 évig fejlesztette, majd további öt éven keresztül tökéletesített a gyakorlati tapasztalatok alapján csapatával (High Performance Institute), tudományos kutatásokat végezve a témában a világ 195 országában. A Certified High Performance Coach-ok (évente mindössze 200 fő szerezhet ilyen képesítést a világon) új szokásokat, szemléletet, eszközöket adnak a klienseknek!

Akitől tanultam (Brendon Burchard) a világ legmagasabban jegyzett high performance coach-a, aki Fortune 100 cégek vezetőit, olimpiai atlétákat, a világ legbefolyásosabb embereit segíti pontosan azt a módszertant használva, ami most számodra is elérhető általam!

A High Performance Coaching egy 12+1 alkalmas coaching folyamat, melynek során minden egyes alkalommal előre meghatározott témákkal dolgozunk. Az alkalmak hetente, esetleg kéthetente követik egymást. Az élet minden fontos aspektusával foglalkozunk: célok, hatékonyság, energiaszint, hitek, fiziológia, emberi kapcsolatok, jelenlét stb. Minden alkalom után valamilyen kérdőívet, útmutatót, házifeladatot is kapsz, mely pontosan azonos azzal, amit Brendon Burchard a saját klienseinek is ad! Természetesen ezen felül egyedi feladatokat, lépéseket is meghatározunk közösen számodra!

Amennyiben komolyan érdekel, hogy együtt dolgozzunk, akkor a jelentkezésed után egy kérdőívet küldök számodra, melynek visszaküldése után időpontot egyeztetünk és sort kerítünk az első találkozásra. Ez egy stratégiai jellegű ülés, ahol szinte minden fontos témát érintünk. Ez már része a coaching folyamatnak, de még ingyenes, ennek az ülésnek a végén döntjük el, hogy akarunk-e együtt dolgozni. Ha igen, akkor belevágunk egy olyan három-négy hónapos folyamatba ami sorsfordító lehet számodra, ha hajlandó vagy beletenni azt a jelenlétet, energiát, munkát ami ehhez szükséges. Én ott leszek és minden segítséget megadok ehhez!

Jelentkezz az ingyenes stratégiai találkozóra, és a világ legelismertebb, leghatékonyabb, tudományos-alapon vizsgált és továbbfejlesztett high performance coaching rendszerét kapod, egy minősített, személyesen Brendon Burchard által képzett coach vezetésével!

100% Pénzvisszafizetési Garancia a harmadik találkozó végéig! 

A jelentkezésnek részedről nincs semmilyen kockázata, mert akár a harmadik alkalom végén is dönthetsz úgy, hogy nem folytatod és ha nem találtad értékesnek amit nyújtottam neked, akkor a teljes addig befizetett összeget visszakapod!

Ha kédésed van keress a

+36-30-249-13-98

telefonszámon

vagy írj ide:

[email protected]

"Zseniális módszertan és személyre szabott coaching feladatok! Brendon Burchard eszköztára egyszerre egyszerű és szofisztikált, és Sándor szuperjól kombinálja ezt saját személyes coaching tapasztalatával. A találkozók nagyon fókuszáltak egy-egy témakörre, erős fókuszkérdésekkel megtaláljuk azokat a pontokat, amik finomhangolásával hirtelen jelentős változást tudunk elérni. Mindig van házi feladat, és minden alkalommal, amikor ezekkel a feladatokkal foglalkozom, azonnal érzékelhető változást tapasztalok a saját életemben és környezetemben. Már a 6. alkalom után bőven megérte, hogy belevágtam! Köszönöm :)"

Gurmai Gergely


„Gépészként, gépgyártóként, vezetőként közel 30 éve vagyok a pályán. Húsz éve ügyvezetőként dolgozom, előtte bejártam a „szamárlétrát”. A szakmát, az üzletet és az embereket kitartóan tanulom. Több tucat tréning, szervezetfejlesztési program, vezetői és személyiség fejlesztési tanfolyam van a hátam mögött. Buzás Sándorral 2018 tavaszán ismerkedtem meg. Egy 5 hónapon át tartó coaching folyamatot kaptam tőle. Tudtam, hogy hasznos lesz, tudtam, hogy jó lesz, volt pozitív tapasztalatom korábbról. Tévedtem. Nem jó volt, nem hasznos volt, sokkal inkább kiváló, kivételesen nagyszerű! Sándor érti a dolgát! Határozott, de sohasem erőszakos. Kitartó, de tud lazítani is. Sosem akart előtérbe kerülni. Segített, vezetett, hagyta, hogy magam jussak következtetésekre, megtaláljam saját felismeréseimet. A közös munka során jelentős fejlődést értem el tudatosságomban. Jobban tudok koncentrálni, több erőm van, stabilabb lettem, jobban kezelem a váratlan helyzeteket és a nehézségeket. Jobb a kedvem, jobban érzem magam a bőrömben. Jó szívvel ajánlom Önnek is.”

Gyetvai Zsolt, ügyvezető


"Buzás Sándorral rendkívül izgalmas utazás együtt dolgozni. Egyszerre képes szilárd elméleti tudásával átlátni folyamatokat, melyhez egykori gazdaságelemzői háttere ad hitelességet, és közben pontosan ismeri azokat az apró, hétköznapi nehézségeket is, melyek egy vállalkozó napi rutinját jellemzik. Merthogy volt mindkét szerepben, tudja miről beszél, hiszen ő is benne élt. Képes egy-egy csendes kérdéssel rávezetni a partnerét lehetséges új szempontokra, teljesen új megközelítéssel. Figyelmes, türelmes, támogató személyiség. Rendkívüli érték, amit ad."

Dr. Barta Balázs