Dolgozzunk együtt a személyes teljesítményed növelésén,

az üzleti sikeredért és személyes jól-létedért!

Többre vágysz? Többre vagy képes? Jobb eredményeket szeretnél elérni? Vagy „csak” ugyanezt kevesebb energiával, nagyobb harmóniában?

Vállalkozásban, cégvezetésben, magánéletben, sportban?

Akkor változtatnod kell! Magadon, magadban, a viselkedéseden, a tetteiden! Sokszor elég néhány kisebb igazítás, finomhangolás, hogy jelentős eredményeket érj el. Néha viszont azt kell felismerned, hogy irányváltásra van szükséged.

A Certified High Performance Coaching folyamat során rengeteget fogsz megtudni magadról és arról, hogy hogyan érhetsz el sokkal többet, hogyan emelheted meg a teljesítményedet úgy, hogy ne az egyensúlyt borítsd meg (mégjobban), hanem azt és úgy tedd, ahogy az számodra a legtöbb és a legjobb eredményt hozza.

Egyensúly és maximális teljesítmény már középtávon is kéz a kézben járnak!

Volt már, hogy úgy érezted, hogy

túlságosan elfoglalt vagyképtelen vagy előre lépni, pedig érzed, hogy valami nagyobb, egy teljesebb élet vár rád?

- bár sikeres vagyde sokkal többre is képes lennél, és nem tudod hogyan érhetnéd el? 

- a hétköznapi feladatok, elvárások szétforgácsolják az erődet, az idődet, és nem tudsz az igazán fontos dolgokra koncentrálni?

- frusztrált vagy, elakadtál? Vagy éppen a motivációt nem találod, ami egy pontig hajtott, de elveszett?

A High Performance Coaching megoldást kínál mindezen problémáidra , és még sokkal többre! A képességeid és lehetőségeid olyan szintjére visz el, ahová legfeljebb egy-egy pillanatra, rövid időszakra kaptál eddig bepillantást és talán te magad sem hiszed el, hogy képes lennél folyamatosan azon a szinten teljesíteni, élni! Pedig mindannyian képesek vagyunk rá!

Ez egy tesztelt, bizonyítottam működő coaching módszertan, ami lehetővé teszi, hogy hozzásegítselek, hogy a képességeidet, lehetőségeidet minél gyorsabban és kiegyensúlyozottabban használd ki, az élet minden területén!

Akitől tanultam (Brendon Burcharda világ legmagasabban jegyzett high performance coach-a, aki Fortune 100 cégek vezetőit, olimpiai atlétákat, a világ legbefolyásosabb embereit segíti pontosan azt a módszertant használva, ami most számodra is elérhető általam!

De nem kell sem a világ legnagyobb cégének vezetőjének lenned, sem olimpikonnak ahhoz, hogy ez a coaching folyamat segítsen neked kihozni a legtöbbet magadból, vagy legalább megtalálni a módját, hogy sokkal többet érj el, nagyobb harmónia, egyensúly mellett.

A High Performance Coaching egy 12+1 alkalmas coaching folyamat, melynek során minden egyes alkalommal előre meghatározott témákkal dolgozunk. Az alkalmak hetente, esetleg kéthetente követik egymást. Az élet minden fontos aspektusával foglalkozunk: célok, hatékonyság, energiaszint, hitek, fiziológia, emberi kapcsolatok, jelenlét stb. Minden alkalom után valamilyen kérdőívet, útmutatót, házifeladatot is kapsz, mely pontosan azonos azzal, amit Brendon Burchard a saját klienseinek is ad! Természetesen ezen felül egyedi feladatokat, lépéseket is meghatározunk közösen számodra!

Amennyiben komolyan érdekel, hogy együtt dolgozzunk, akkor a jelentkezésed után egy kérdőívet küldök számodra, melynek visszaküldése után időpontot egyeztetünk és sort kerítünk az első találkozásra. Ez egy stratégiai jellegű ülés, ahol szinte minden fontos témát érintünk. Ez már része a coaching folyamatnak, de még ingyenes, ennek az ülésnek a végén döntjük el, hogy akarunk-e együtt dolgozni. Ha igen, akkor belevágunk egy olyan három-négy hónapos folyamatba ami sorsfordító lehet számodraha hajlandó vagy beletenni azt a jelenlétet, energiát, munkát ami ehhez szükséges. Én ott leszek és minden segítséget megadok ehhez!

Jelentkezz az ingyenes stratégiai találkozóra, és a világ legelismertebb, leghatékonyabb, tudományos-alapon vizsgált és továbbfejlesztett high performance coaching rendszerét kapod, egy minősített, személyesen Brendon Burchard által képzett coach vezetésével!

Ha jelentkezni szeretnél, akkor töltsd ki az indító kérdőívet (letöltheted itt alul) és küldd vissza nekem, ami után megkereslek és megbeszéljük a részleteket. Ha kérdéseid vannak, akkor írj vagy keress telefonon:

[email protected]

+36-30-249-1398

100% Pénzvisszafizetési Garancia a harmadik találkozó végéig! 

A jelentkezésnek részedről nincs semmilyen kockázata, mert akár a harmadik alkalom végén is dönthetsz úgy, hogy nem folytatod és ha nem találtad értékesnek amit nyújtottam neked, akkor a teljes addig befizetett összeget visszakapod!

Ha kédésed van keress a

+36-30-249-13-98

telefonszámon

vagy írj ide:

[email protected]

"Zseniális módszertan és személyre szabott coaching feladatok! Brendon Burchard eszköztára egyszerre egyszerű és szofisztikált, és Sándor szuperjól kombinálja ezt saját személyes coaching tapasztalatával. A találkozók nagyon fókuszáltak egy-egy témakörre, erős fókuszkérdésekkel megtaláljuk azokat a pontokat, amik finomhangolásával hirtelen jelentős változást tudunk elérni. Mindig van házi feladat, és minden alkalommal, amikor ezekkel a feladatokkal foglalkozom, azonnal érzékelhető változást tapasztalok a saját életemben és környezetemben. Már a 6. alkalom után bőven megérte, hogy belevágtam! Köszönöm :)"

Gurmai Gergely


„Gépészként, gépgyártóként, vezetőként közel 30 éve vagyok a pályán. Húsz éve ügyvezetőként dolgozom, előtte bejártam a „szamárlétrát”. A szakmát, az üzletet és az embereket kitartóan tanulom. Több tucat tréning, szervezetfejlesztési program, vezetői és személyiség fejlesztési tanfolyam van a hátam mögött. Buzás Sándorral 2018 tavaszán ismerkedtem meg. Egy 5 hónapon át tartó coaching folyamatot kaptam tőle. Tudtam, hogy hasznos lesz, tudtam, hogy jó lesz, volt pozitív tapasztalatom korábbról. Tévedtem. Nem jó volt, nem hasznos volt, sokkal inkább kiváló, kivételesen nagyszerű! Sándor érti a dolgát! Határozott, de sohasem erőszakos. Kitartó, de tud lazítani is. Sosem akart előtérbe kerülni. Segített, vezetett, hagyta, hogy magam jussak következtetésekre, megtaláljam saját felismeréseimet. A közös munka során jelentős fejlődést értem el tudatosságomban. Jobban tudok koncentrálni, több erőm van, stabilabb lettem, jobban kezelem a váratlan helyzeteket és a nehézségeket. Jobb a kedvem, jobban érzem magam a bőrömben. Jó szívvel ajánlom Önnek is.”

Gyetvai Zsolt, ügyvezető


"Buzás Sándorral rendkívül izgalmas utazás együtt dolgozni. Egyszerre képes szilárd elméleti tudásával átlátni folyamatokat, melyhez egykori gazdaságelemzői háttere ad hitelességet, és közben pontosan ismeri azokat az apró, hétköznapi nehézségeket is, melyek egy vállalkozó napi rutinját jellemzik. Merthogy volt mindkét szerepben, tudja miről beszél, hiszen ő is benne élt. Képes egy-egy csendes kérdéssel rávezetni a partnerét lehetséges új szempontokra, teljesen új megközelítéssel. Figyelmes, türelmes, támogató személyiség. Rendkívüli érték, amit ad."

Dr. Barta Balázs